Om

En stor del af de projekter vi tager ind hos Morten Koldby Photography centrerer sig omkring, profilfotos, personportrætter, erhvervsportrætter, visuel branding af virksomheder, stemningsbilleder og videoproduktion. I kort form kundens fulde visuelle ansigt udadtil såvel til web som til tryk.

Vores personportrætter skal række udover bare det bedste skud af vores kunder.
De skal være vedkommende, og mere end blot en faktor for genkendelse.

Vi har stor erfaring i at planlægge og udføre opgaver på den rette location, om det er indenfor landets grænser eller i resten af verden.

Samtidig har vi dygtige samarbejdspartnere, vi kan trække på og henvise til i forbindelse med større opgaver og totale entrepriser.

Igennem tiden har vi beskæftiget os med alt fra arkitektur – eksteriør som interiør, personportrætter, erhvervsportrætter, visuel branding, virksomhedsportrætter, mad, videoproduktion, til stemningsbilleder.

Gå på opdagelse i vores galleri og få indblik i hvordan vi kan løse den næste opgave for dig og din virksomhed.

Bio

Morten Koldby Photography startede i 2009. Vi har base i Danmark, men en stor del af vores projekter fordeler sig også internationalt og kræver rejseaktivitet.

Virksomhedens ejer Morten Koldby er uddannet fra Medieskolerne i Viborg og har i årene forud for firmaets start, assisteret for flere etablerede reklamefotografer.

Ved siden af alle de kunderelaterede opgaver, bruger vi en del tid på personlige projekter, både som et led i egen kreativ udvikling og som inspiration for andre.

img

Kunder om Morten

"Morten var 100% fokuseret, meget kreativ og nem at arbejde sammen med. Han omsatte lynhurtigt nye idéer og spontane indslag, og leverede til sidst en række flotte billeder, der helt præcist viser, hvem Makeable er."
- Niels, Mads og Lars, Makeable.

"Morten er en meget professionel og kreativ fyr at arbejde sammen med. Nøgleordene er gode resultater, humor og kreativitet."
- Anne Marie, Saint-Gobain Weber.

"En fotograf med stort engagement og professionalisme. Vi har haft et godt samarbejde og med Mortens hjælpsomhed har vi opnået et rigtig flot resultat."
- Sanne Norman, MacMann Berg.